* = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

Hip Hop & Commercial Pop

Antal tilmeldte:
9/25
Alder:
13-25
Niveau:
Niveau 3-4
Pris:
361,00 DKK
14/08/2023 - 10/06/2024 Dance Agency Vanløse Mandag 18:15-19:15 Instruktør: Helena Keller
Beskrivelse

Hip Hop og Commercial Pop er masser af attitude!
Den appelerer til børn og unge, som via Youtube og diverse musikvideoer allerede er introduceret for dansen og musikken.
Der danses til nutidens musik indenfor genren, samt popmusik.
Undervisningen er en kombination af lyrical, old school, house, popping tilsat latin vibes og performance.

Undervisningen opbygges af en grundig opvarmning, teknik træning og forståelse af stilarten samt en masse koreografi og dans!

Til timerne kræves skiftetøj og gummisko.

Pris: 361,00 DKK Du har fået 5% rabat for samlet betaling.


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Helena er (som efternavnet afslører) født ind i Dance Agency familien. Med mere end 10 års erfaring som national- og international turneringsdanser, ved Helena hvad det kræver at nå sine mål inden for dansen. Hun har gennem sin aktive karriere vundet adskillige danske mesterskaber og kæmpet med i toppen til bla. World Cups og Verdensmesterskaberne i Showdance. Helena har valgt at prioritere undervisningen nu - og med stor succes: Gennem de sidste 3 sæsoner har Dance Agency oplevet en stigende efterspørgsel på Helenas hold - både fra de elever som udøver dansen som en ugentlig motion og også fra turneringsdanserne, hvor hun i sin korte trænerkarriere allerede har etableret sig som en særdeles effektiv, når det handler om at få vundet medaljer og skabt flotte placeringer til eleverne. Helena skal i sæson 2023-2024 undervise i Vanløse og Holbæk
Helena Keller

Instruktør

Vores sponsorer