* = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

Showdance & Commercial Performance

Antal tilmeldte:
10/30
Alder:
9-12
Niveau:
Niveau 1-2
Pris:
361,00 DKK
17/08/2023 - 13/06/2024 Dance Agency Holbæk Torsdag 16:45-17:45 Instruktør: Dennis Keller
Beskrivelse

Performance- & Showdance tager udgangspunkt i den rytmiske træning af danseteknik, som vil gøre eleven til en dygtigere og mere alsidig danser.
Vi arbejder bl.a. med Jazzdance, Contemporary & Moderne. 

Vi har et scenisk udtryk og vi arbejder med fortolkningerne og de visuelle udtryk som danserne kan benytte sig af.


Undervisningen bygges op om en teknisk opvarmning, øvelser over gulv, spring kombinationer og koreografi.

Vi opfordrer til at skifte til træningstøj, der giver eleven mulighed for at bevæge sig frit.

Dance Agency har gennem årene været stærkt repræsenteret i Showdance kategorien i Danmark, med dansere ved VM og World Cups i både solo, duo, groups og formationer, ligesom flere af vores tidligere elever nu er professionelle musical artister med uddannelse fra både Sveriges Art Performance School, Fredericia Musical Akademi og flere engelske og amerikanske performance uddannelser.

Pris: 361,00 DKK Du har fået 5% rabat for samlet betaling.


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Uddannet danselærer via De Danske Danseskoler. Eksamineret i Jazz, Klassisk Ballet, Disco, Hip Hop, Jitterbug, Rock´n Roll samt Standard- og Latindans. Derudover eksamineret i pædagogik, undervisningslære og anatomi/fysiologi. Købte den første danseskole på Frederiksberg i 2008. Er i dag indehaver og daglig leder af Dance Agency i Holbæk, Vanløse og Frederikssund. Udover at undervise på danseskolerne, koreograferer Dennis også film og tv og teater. Senest i filmene "Pagten" og "Lykke Per" af Bille August, samt TV2s "Badehotellet". Dennis benyttes også som gæsteunderviser og foredragsholder i virksomheder, på skoler og i idrætsforeninger. Har undervist bl.a. Musicalakademiet i Fredericia og Statens Teaterskole i København.
Dennis Keller

Instruktør

Vores sponsorer