Sponsorer:
Vi er stolte af vores Team-sponsor Danbolig-Holbæk.
Og taknemmelige for den tillid de viser vores dansere og danseskolen. Vi ser frem til at gengælde tilliden med hårdt arbejde og en masse danseglæde.

Danbolig-Holbæk udtaler:
I Danbolig-Holbæk støtter vi op om det lokale kultur- og idrætsliv, som er med til at gøre Holbæk til et attraktivt sted at bo.
Dennis Keller og Dance Agency gør en stor indsats for både sporten og den sociale ånd på danseskolen og vi er stolte over at være blevet sponsor for et fint aktiv i Holbæk. 

Netværk:

 
De Danske Danseskoler (DDD) er en brancheforening for danselærere i Danmark.
Som medlem af denne forening, giver vi vores elever en mulighed for konkurrencedans i både ind- og udland gennem et professionelt system som tilgodeser både bredde- og elitedans. 
 
International Dance Organisation (IDO) er vores brancheforening i relation til internationale turneringer.
Dance Agency har siden vores åbning været en fast del af den danske delegation til bl.a. VM i Showdance med både solodansere, duo og smallgroups.

Vores store Productionhold deltager ligeledes med stor succes og anerkendelse ved IDO's turneringer. 
 Holbæk Elitedanser Forening benytter Dance Agency og vores instruktører som eksterne konsulenter med fokus på tværfagligt samarbejde, undervisning og læring.
 Dance Agency valgte i 2020 at indgå en sponsoraftale med FC Nordsjælland.

Et sponsorat vi i 2021 har udbygget med et samarbejde omkring events i fanzonen og på stadion til FCN's hjemmekampe i Superligaen, samt udvalgte kampe i dameligaen. 

Vi ser frem til at udbygge vores professionelle og sportslige netværk gennem denne ambitiøse klub, som vi uden tvivl kan lære meget af.  
 Dance Agency benytter JD logistik til opbevaring af kostumer, kulisser og andet scenisk udstyr.
De benyttes også til transport af alt og intet - og stiller gerne deres erfaring til rådighed, når det handler om den mest optimale løsning!
Professionelle medarbejdere som ALTID overholder aftaler i forbindelse med en opgave.

De varmeste anbefalinger fra Dance Agency.
 "Når vi booker medarbejdere til vores shows, kigger vi altid på Dance Agency.
For vi ved at eleverne har kompetencerne, kvaliteten og respekten for det professionelle job, der venter dem."
Peter Nørgaard, indehaver af Showagent.

Med Showagent som vores netværks- og samarbejdspartner sikrer vi ikke alene optimale træningsforhold for vores dansere i Vanløse, vi giver også vores unge elever muligheden for at indtræde i underholdningsbranchen med lønnede jobs.
 
 
 


 

Hold i dag

Instagram